Referencer

Home / Referencer

Referencer

Del Mastro har importeret italienske specialiteter til danskerne siden 1987, og der er altid travlt i butikken. "Vi har lige fra starten satset på kvalitetsprodukter - og heldigvis kan kunderne smage forskellen." siger indehaver Michael Del Mastro.

Hos Del Mastro foregår arbejdsdagen ikke stillesidende på et kontor. Der er både lager og showroom der skal passes, samt hyppige kundebesøg. "Da en stor del af ordrene sendes pr. fax brugte vi tidligere meget tid på at sende de modtagne faxer frem og tilbage mellem de forskellige kontorer", fortæller Michael Del Mastro.

Med en IP Fax løsning er dette ikke længere nødvendigt. Alle virksomhedens telefaxer sendes og modtages nu som emails. "Dette sikrer at der ikke ligger en fax i bunken der ikke bliver set, for vi kan nu modtage vores fax'er ligemeget hvor vi befinder os", fortæller en tydelig tilfreds Michael Del Mastro og tilføjer: "Og vi slipper også for abonnementet på en analog linje til fax apparatet. Dette alene betaler faktisk hele løsningen for os."