Produkter

Home / Produkter

Produkter Plans

Telefax - Helt enkelt

Basis

Fax modtagelse - simpelthen

For virksomheden der har behov for enkelt at kunne modtage faxer, men som ikke sender fax’er.

 • Oprettelse: 0,-
 • Abonnement: 49,- pr. md.
 • Antal sider inkluderet: 25
 • Herefter pr. side: 2,-
Select Plan

Standard

Send og modtag faxer til den mindre virksomhed

For den lille virksomhed med indtil 5 ansatte, der har behov for både at sende og modtage telefax.

 • Oprettelse: 0,-
 • Abonnement: 99,- pr. md.
 • Antal sider inkluderet: 50
 • Herefter pr. side: 1,-
Select Plan

Udvidet

For flere funktioner og mange faxer

Løsningen til virksomheder med mellem 5 og 50 ansatte, der har behov for lidt mere af det hele.

 • Oprettelse: 0,-
 • Abonnement: 179,- pr. md.
 • Antal sider inkluderet: 100
 • Herefter pr. side: 0,50
Select Plan

Forskellige virksomheder kræver forskellige løsninger, og IP Fax har abonnementer til at dække de fleste behov. Basis abonnementet er for virkomheden der udelukkende har behov for at modtage telefax. Standard abonnementet og det Udviddede abonnement inkluderer både afsendelse samt modtagelse af faxer.

IP Fax

IP Fax indeholder to elementer:

Portering

Det er ikke nødvendigt at skifte faxnummer, fordi man skifter til IP Fax. Det gamle nummer porteres nemt over. En portering tager typisk 3-4 uger. Indtil porteringen går igennem, modtages faxer på det eksiternde fax apparat.
IP Fax håndterer alt det praktiske omkring porteringen. Det eneste kunden skal gøre er, at underskrive og returnere det fremsendte porteringsdokument. Portering af eksisterende nummer koster 199,-.
Vælger du istedet at oprette et nyt nummer indenfor vores nummerserie, koster oprettelsen ingenting, og din virksomhed er igang med det samme.

Faxafsendelse (Email til Fax)

Afsendelse af telefax foregår ved at sende en e-mail med den ønskede fax besked vedhæftet. E-mailen sendes til @mail2fax.dk (f.eks. 69121601@mail2fax.dk). Følgende vedhæftede formater accepteres:
PDF (.pdf)
Microsoft Word (.doc)
Microsoft Excel (.xls)
Text (.txt)
TIF billede (.tif)
Alle telefax'er konverteres til og fra email i IP Fax's fax-center og sendes til kunden pr. email, eller til faxmodtageren på normal telefax. IP Fax supporterer modtagelse og afsendelse til og fra alle gængse telefaxer - både i ind- og udland.

Fax'er er inkluderet i det månedlige abonnement

For hver abonnement er der et antal fax sider inkluderet i månedsabonnementet. Både afsendte samt modtagede fax sider medregnes. Efterfølgende telefaxer faktureres pr. side. Ved afsendelse af fax'er til udlandet afregnes hver afsendt side som 5 sider sendt i Danmark. Modtagelse af fax fra udlandet faktureres ikke extra.

Nummerserie

Numrene tildeles i nummerserien: 69 1x xx xx Det vil kun i begrænset omfang være muligt at vælge et specifikt nummer.

Faxmodtagelse (Fax til Email)

Telefaxer sendt til faxnummeret konverteres til en pdf fil på IP Fax's hovedcentral. Straks efter modtagelsen sendes en email med faxmeddelelsen vedhæftet til den valgte emailadresse.

Sikkerhed

IP Fax sikrer at fax afsendelse ikke kan foretages af uvedkommende. Dette gøres ved domænesikring. Domænesikring betyder, at der udelukkende kan afsendes fax fra kundens domæne. Alle andre emails nægtes adgang. Herved sikres imod at fremmede kan afsende telefax i kundens navn, samt at kontoen misbruges til fax-spam mv.

Abonnement

Abonnementet opkræves kvartalsvis forud. Abonnementet kan opsiges til udgangen af en abonnementsperiode. Allerede faktureret abonnement krediteres ikke. EAN fakturering er muligt mod gebyr.

Alle priser er i DKK ekskl. moms.